SHP Content Trip Mallorca 11-15 Juni 2024
Heb je een OnlyFans, Fancentro, Patreon, of vergelijkbare paywall-site? Of heb je een aantal influencer deals, en wil je hiervoor een grote berg content maken in een mooie Villa op Mallorca?
Dit is je kans!
Ik zoek 6 modellen/content-creators die met mij van 11 tot en met 15 Juni willen vertoeven op het prachtige Spaanse eiland. 
Let wel: dit is geen aanbod voor een gratis vakantie! Dit is een kans om lekker zomerse content te maken op een lokatie die voor jou alleen misschien niet lucratief zou zijn, maar supervoordelig is, als je de lasten deelt met een paar like-minded creators. 

Dus even de key-points op een rijtje:
* Dit is geen all-inclusive trip. Het is een mogelijkheid om via een leuke samenwerking, supervoordelig een mooie shootlocatie te hebben. We huren samen een mooie villa met zwembad in een mooie omgeving. Als ik een mooi clubje bij elkaar heb ga ik met facturen rond, en boek ik de villa. Meer doe ik niet. Je moet zelf je vliegreis en transfer naar de villa regelen, en ik kook ook niet voor je ...
* De kosten: 499 euro exclusief btw per model voor alle vier de dagen (totaal dus). Die prijs gaat er vanuit dat je het geen probleem vindt om eventueel een kamer/tweepersoonsbed te delen met een ander model. Als dat wel een issue is, kan je ook een hele kamer reserveren, maar dat is natuurlijk duurder. Of je kan een vriendin overhalen om mee te gaan, met wie je het geen probleem zou vinden. 
Als je van dit bedrag schrikt, is dit waarschijnlijk niet iets voor jou. Dit is echt bedoeld voor mensen die het als investering zien voor hun pay-wall en/of gesponsorde (influencer) content. 
* Ja, je bent met mij op reis, maar ik kan natuurlijk niet 4 volle dagen tot je beschikking staan. Ik ga zeker een groot aantal mooie foto's/video's met je maken. Deze gemaakte beelden krijg je allemaal, en mag je gebruiken zoals je wilt. Maar het idee is ook echt dat je zelf aan de bak kunt gaan met je telefoon/camera. En natuurlijk is het ook een goed idee om elkaar als content creators te helpen, duo/shoots te doen voor exposure, etc. Ik ga er zorg voor dragen dat we een groepje meiden hebben die soortgelijke content nodig hebben. En als je gewoon een paar leuke concepten met mij wilt uitwerken, om verder gewoon lekker aan het zwembad wilt zitten, is dat natuurlijk ook geen probleem!
Klinkt dit als een mooie kans? Stuur me een e-mail: stefhartog@gmail.com. Communiceer in dat bericht heel duidelijk:
- Wie je bent en waar ik je kan vinden (IG oid)
- Wat voor content je wilt maken. Wees ook duidelijk over hoe edgy/sexy je content is, zodat ik like-minded mensen bij elkaar kan zoeken.
- Laat weten dat je zeker kan op de aangegeven datum, en dat het op korte termijn (7 dagen) voldoen van de factuur geen probleem is. Er is GEEN refund mogelijk nadat de villa geboekt is.

Final note:
Ik ben op zoek naar goalgetters. Meiden die een leuke kans als dit bij de kladden grijpen en snel communiceren. Twijfelachtige reacties, of juist impulsieve racties waaruit blijkt dat je deze text niet echt hebt gelezen, komen onderop de stapel. Ik wil dit reisje binnen 2 weken helemaal rond hebben. 

Cheers,

Stef Hartog
Back to Top